Bocanci de lucru TABERNUS S3

Bocancii TABERNUS S3 au fost concepuți pentru a lucra în condiții de iarnă. Partea interioară este izolată plăcut pentru a oferi un confort suficient chiar și la temperaturi scăzute.

210,00 lei (inclusiv TVA)
Culoare
  • Negru
Marime
Referinta:
G3122-37
Imi place0
Compara0
Adaugati la wishlist
Descriere

Puterea și siguranța piciorului sunt susținute de un vârf de oțel și o folie. Pentru mișcare naturală și purtare confortabilă, pantofii sunt echipați cu suport TPU în zona gleznei. Împreună cu un eșantion de înaltă calitate al tălpii, rezistența și suportul excelente sunt asigurate chiar și atunci când vă deplasați pe terenuri mai dificile.

Pantofii de lucru sunt confecționați din piele de bivol de înaltă calitate. Datorită recomandărilor de utilizare în condiții de iarnă, tratamentul hidrofob al suprafeței este o parte esențială. Talpa este o combinație de poliuretan și cauciuc pentru a asigura proprietăți optime. Talpa și talpa nu eliberează vopsea neagră și sunt rezistente la uleiuri și combustibili. Partea inferioară a pantofului poate rezista la temperaturi de până la 300 ° C. Măsura antistatică a piesei din cauciuc este de asemenea practică.

  • Categoria încălțăminte S3
  • Talpă SRC antiderapantă
  • Tip talpa PU / Cauciuc
Detalii ale produsului
G3122-37

Fisa tehnica

Culoare
negru
Rezistență la apă
da
Izolație
da
Material
piele
Talpa
SRC antiderapantă
Material talpa
PU/Cauciuc
Clasa de protectie
S3
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare