Bocanci de protectie GRINDER S3

Bocancii GRINDER S3 aparțin colecției ARDON Style și, pe lângă aspectul lor, impresionează prin proprietățile lor funcționale excelente pentru utilizare în mediul de lucru.

252,00 lei (inclusiv TVA)
Culoare
  • Maro deschis
Marime
Referinta:
G3189-36
Imi place0
Compara0
Adaugati la wishlist
Descriere

Se încadrează în categoria S3, ceea ce înseamnă că oferă un vârf compozit de siguranță pentru a proteja împotriva rănirii la căderea obiectelor. Branțul poate rezista și la perforare datorită prezenței unui strat flexibil de Kevlar.

Datorită rezistenței la apă, cizmele sunt potrivite pentru lucrul în interior și în aer liber pe vreme mai rea. Formarea atentă a părții gleznei, care ține foarte bine, dar în același timp nu împiedică mișcarea naturală, asigură mersul confortabil și ferm. Talpa este realizată dintr-o combinație de PU și cauciuc, cu accent pe aderență excelentă și antiderapant, de care este îngrijit materialul SRC.

Culoarea maro poate fi combinată cu diferite haine de lucru. Doamnele și domnii vor aprecia pantofii cu parametri de siguranță excelenți. Puteți alege dintr-un interval de dimensiuni de la 36 la 48, astfel încât aproape toată lumea poate alege.

Detalii ale produsului
G3189-36

Fisa tehnica

Culoare
maro
Sex
unisex
Material exterior
piele
Rezistență la apă
da
Material talpa
PU
Clasa de protectie
S3
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare