Despre noi

EuroSiguranta

EuroSiguranţa este o companie reprezentată de o echipă de oameni cu o vastă experienţă în vânzarea echipamentelor de protecție şi protecția muncii.

Prin îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor oferite şi prin profesionalismul angajaţilor noştri, ne concentrăm toate eforturile spre identificarea nevoilor clienţilor noştri în alegerea echipamentelor de protecție, pe anticiparea şi rezolvarea problemelor acestora.

În cei peste 5 ani de activitate, firma EuroSiguranţa a reuşit să câştige un segment important de clienţi în acest domeniu de activitate, prin disponibilitatea de a oferi produse şi servicii de calitate, astfel reuşind să beneficieze de noi segmente de clientelă.

Echipa noastră este formată din profesionişti, care vă pot pune la dispoziţie toate datele necesare pentru a putea alege echipamentul de protecție potrivit. Vă asigurăm de seriozitatea noastră şi de disponibilitatea unei bune colaborări.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice lămurire suplimentară şi aşteptăm comenzile dumneavoastră.

Misiunea noastră

Observând o nevoie tot mai acută pentru produsele şi echipamentele de protecţie , obiectivul major al firmei noastre este de a satisface clienţii la cel mai înalt nivel, punându-le la dispoziţie întreaga noastră experienţă şi diversitatea serviciilor oferite.

Misiunea noastră este ca prin serviciile pe care le oferim să aducem valoare pentru clienţii noştri şi pentru companie. Deviza noastră este: Competenţă, Promtitudine, Ofertă diversificată, Preţ Atractiv!

Parerea clientilor

Prin parteneriatul dintre Rinol si Eurosiguranta am putut sa le asigur angajatilor mei echipamentul de protectie necesar pentru ca munca prestata de ei sa fie cat mai sigura! Multumesc Eurosiguranta!

Delu Banoiu, Manager RINOL ROMANIA

Serviciile oferite de Eurosiguranta ne-au intrecut toate asteptarile! Produsele oferite sunt de cea mai buna calitate iar angajatii se simt foarte comfortabil in noile lor echipamente.

Diana Bacain, RDS ROMANIA

cms-img

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare