Termeni si conditii

Politica de confidențialitate se va aplica tuturor vânzărilor de produse de către Cumpărător, prin intermediului site-ului www.eurosiguranta.ro

Următorii termeni sunt definiți:

Utilizator – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la conținutul site-ului www.eurosiguranta.ro.

Cumpărător/Client – persoană fizică sau juridică (persoană fizică, persoană fizică autorizată, societate comercială sau altă entitate juridică), instituție publică, organizație nonguvernamentală care cumpară produse sau servicii, realizând o Comandă.

Vânzător – S.C. EuroSiguranța S.R.L. – cu sediul Calea Aradului, nr. 15, Oradea. 410224, Romania.

Produse – orice bun/Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpăratorului.

Comandă – document electronic, telefonic sau în scris ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Produsele și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Produse și să facă plata acestora.

Recenzia – o evaluare subiectivă scrisă de către Cumpărător sau utilizator pe baza experienței și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative.

Coș cumpărături – secțiune din Cont („Contul meu”) prin care Cumpărătorul/ Utilizatorul poate să adauge produse pe care dorește să le achiziționeze atunci, în momentul adăugării, sau într-un moment ulterior. Dacă produsele nu sunt achiziționate la momentul adăugării în Coș, Vânzătorul va trimite notificări/ comunicări de marketing cu scop informativ.

II. RELAȚIA CONTRACTUALĂ

Prin lansarea unei comenzi online sau telefonice pe site-ul www.eurosiguranta.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile. Dacă Cumpărătorul validează și trimite comanda, înseamnă că a citit și este de acord cu Termenii și condițiile comenzii, precum și cu Politica de Confidențialite.

Confirmarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea Cumpărătorului. Contractul (la distanță) este valid încheiat și intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător.

Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului (la distanță) astfel încheiat. Vânzătorul poate subcontracta și/sau cesiona unei terțe părți servicii ce țin de livrarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului și acordul acestuia. Vânzătorul va fi responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

III. DREPTURILE SI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul are obligația de a livra Produsele care îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului.

Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător. Comunicarea cu site-ul www.eurosiguranta.ro se poate face prin interacțiunea cu aceasta, postarea opiniilor legate de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea www.eurosiguranta.ro /contact.

Vor fi excluse din site sau nu vor fi validate pentru postare, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj licențios, neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

IV. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul are obligația de a analiza cu atenție descrierea și caracteristicile produselor. Dacă descrierea unui produs este neclară, asigurați-vă de clarificarea acestui aspect, prin contactarea Vânzătorului pentru a cere informații suplimentare, înainte de a plasa comanda. Făcând o comandă pentru un produs se subînțelege că sunteți de acord să o cumpărați.

Cumpăratorul are obligația de a furniza informații valide, necesare pentru întocmirea facturii.

Termenii și condițiile generale se vor aplică tuturor vânzărilor de produse către Cumpărator, prin intermediul site-ului www.eurosiguranta.ro

V. OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI/ VIZITATORULUI SITE-ULUI

Dacă sunteți de acord cu Termenii și Condițiile site-ului www.eurosiguranta.ro puteți să utilizați acest site și serviciile sale, ținând cont de următoarele aspecte:

  • să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.
  • să nu modificați, să nu copiați, să nu distribuiți, să nu transmiteți, să nu afișați, să nu publicați, să nu reproduceți, să nu creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului
  • să suportați orice costuri adițonale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii Internet.

VI. POLITICA DE RETURNARE

1. Pentru vânzarile la distanță sunt aplicabile dispozitiile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii:

  • Cumpăratorul are dreptul să returneze cartea în 14 zile de la data primirii coletului, chiar dacă aceasta nu prezintă vreun viciu;
  • Cumpărătorul are dreptul să returneze cartea în 14 zile fără obligația de a-și justifica decizia;
  • Vânzătorul este obligat la restituirea sumei achitate de către cumparator, inclusiv costurile livrării, în cazul returului integral. În cazul returului parțial, vânzătorul va restitui clientului doar suma achitată de client pentru produsele returnate. Taxele de transport pentru returul coletului vor fi suportate de catre client.

ARTICOLUL 9. Dreptul de retragere.

(1) Cu excepția cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menționată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la:

a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;

b) ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decat transportatorul și care este indicată de consumator, intra în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau:

(i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs.

2. Pentru vânzarile din secțiunea „Categorii” se aplică prevederile din Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora:

Clientul are dreptul de a cere să i se înlocuiască cartea sau de a face retur, numai dacă aceasta prezintă anumite vicii de producție ( jachete cu defecțiuni vizibile sau ghete deteriorate sau rupte); Înlocuirea produsului este, în acest caz, condiționată de o lipsă de conformitate;

Potrivit legii, furnizorii au obligația de a garanta cumpărătorilor noștri înlocuirea produselor ce nu sunt conforme, timp de 2 luni de la data la care aceștia au constatat lipsa conformității (interpretand legea, apreciem că termenul de 2 luni curge de la data vânzării).

Cumpărătorul NU are dreptul să ceară rambursarea prețului, fără a justifica un motiv întemeiat (un produs defect).

Art. 9. Vânzătorul este răspunzător față de consumator pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul când au fost livrate produsele.

Art. 10. – În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzatoare a prețului ori de rezoluțiunea contractului privind acest produs, în condițiile art. 13 și 14.

Art. 11. – (1) În cazul lipsei conformității, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată.

Art. 16. – Răspunderea vânzătorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Art. 17. – Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o.

ATENȚIE!

  • La returnare, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost primit, fără urme de uzură;
  • Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoștință condițiile prezentului regulament și este de acord în totalitate;
  • Se acceptă maxim returul a 5 produse în cursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.

Adresa de returnare a produselor este: S.C. EuroSiguranța S.R.L., Calea Aradului, nr. 15, Oradea,410224, Romania

VII. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Conform cerințelor legislației naționale în vigoare și a a Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR nr. 670/2016) S.C. EuroSiguranța S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: procesarea și livrarea comenzilor.

Vă rugăm să consultați periodic www.eurosiguranta.ro/termeni-si-conditii/.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți: www.eurosiguranta.ro/contact

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare