LIVRARE

Produsele vândute de Eurosiguranța sunt disponibile atât în țară, cât și internațional, și vor fi livrate national prin curierat rapid, iar international prin serviciile postale.

Perioada standard (medie) de livrare este de 5-7 zile lucratoare, la care se adauga transportul (24-48 ore).

În plus, se pot adăuga alte 1-2 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. La cerere, curierul poate face livrări și sâmbăta. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, Eurosiguranța nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

În cazul în care solicitați „Numerar la livrare” ca metodă de plată a produselor comandate, la totalul de plată se va adăuga taxa de 5 Lei (TVA inclus) pentru plata comenzii ramburs la curier.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa office@eurosiguranta.ro pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor.

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.

Meniu

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare